Welkom op de pagina Geboortelijsten!

Wenst u een cadeau van een geboortelijst te geven?

Klik dan op de foto hieronder die overeenkomt met de voornamen van de ouders en voer het paswoord in dat u werd gecommuniceerd. Daarna kun u het cadeau kiezen dat u wilt geven.

Het/de gekochte artikel(s) zullen rechtstreeks verzonden worden naar de ouders. Als u hen een boodschap wenst te sturen, aarzel dan niet om die mij te sturen via het contactformulier. Ik steek uw boodschap dan in de doos die ik hen zal sturen.

Voor alle bijkomende vragen, aarzel niet om mij te contacteren via het contactformulier.

Wenst u een geboortelijst te creëren?

Het idee om een uniek universum te creëren voor uw baby door zelf de stoffen, de tinten en de motieven te kiezen die u leuk vindt, spreekt u aan? Zo werkt een geboortelijst bij Vanity et cie:

  • u kiest de artikelen die u nodig hebt op de pagina ‘Shop’ van de site;
  • u kiest de stoffen die u leuk vindt in de stoffencatalogus op de site ;
  • u kiest ervoor om bepaalde artikelen te personaliseren met de voornaam van de baby als u dit wenst;
  • wanneer de artikelen gecreëerd zijn, worden ze op de pagina ‘Geboortelijsten’ van de site gepubliceerd;
  • elke geboortelijst kan gepersonaliseerd worden met een foto van de toekomstige ouders en een introductie;
  • de door uw vrienden en familie gekochte artikelen worden naar u verstuurd via Bpost ;
  • aangezien het gaat om gepersonaliseerde artikelen die speciaal voor u werden gemaakt, moeten alle artikelen worden gekocht;
  • bij de afsluiting van de lijst, ontvangt u een cadeaucheque voor een bedrag gelijk aan 5% van het totale bedrag van de aankopen (voor elke lijst voor een bedrag groter dan 250€)

Spreekt dit u aan of bent u overtuigd ? Contacteer mij dan via het contactformulier. Ik zal uw aanvraag met veel plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

Geboortelijsten

Wenst u het universum van uw baby te personaliseren en uw geboortelijst te creëren? Of wenst u uw vrienden of familie een cadeau van hun lijst geven?

Geboortelijsten

Cadeaukaart

De cadeaukaart is een origineel, uniek en ideaal idee om uw familie/vrienden een plezier te doen. Zo geeft u hen de keuze in het hele gamma van Vanity et cie in functie van hun wensen.

Cadeaukaart

Concept

Het moederschap heeft me doen kennismaken met het universum van ‘handgemaakt’ en ‘huisgemaakt’ en sinsdien heb ik mijn machine en naalden niet meer losgelaten.

Concept